andra tentan

Idag mina vänner, har jag gjort historians andra tenta. Får hoppas att den går bättre än den förra =) nu när jag pluggat lite mer och så. Men kan inte säga att jag var direkt utvilad när jag kom till tentan.
Var ut igår kväll med ett par människor ^^ blev nån liten öl, sen så var det för sent för mina spårvagnar att gå hem till mig. Så då fick jag följa med dom hem. Och sova där, tills jag tog spårvagnen hem vid 9 i morse. Hoppade av på stan och handlade lite sallader och bröd så jag skulle klara mig idag.
Sen åkte jag hem och läste på lite mer till tentan. Sen sov jag ca 40 min. Sen var det dags att springa till spårvagnen. Så tog jag fel.. skulle ta 3an för den går ända till Vasa Viktoria gatan, min tenta skrivs på Viktoria gatan 30. Men jag hoppade på 5an, och fick lov att byta i stan och så.. krångel krångel. Men kom fram ändå rätt lagomt i tid och satt mig vid Hanna och Sofia som va där lång tid före :) eller bra tid eller vad man ska säga haha.

Jag satt och skrev.. eller satt iallafall, i ca 2 timmar, lite mer. Men det va tillräckligt. Helt slut redan innan, och sen sitta på en stol utan paus i 2 timmar gör inte saken bättre. Nu är jag hemma och tänkte ta mig en lite power nap. Ska på bio och se Avatar sen vid 9 :) och måste hinna duscha och så före. Så blir powernap te 7 då ;D halv 8 kanske. Höres senare,
Auf Wiedersehen! <3