tentafesten, och dagen efter..

Detta är mitt 300e inlägg!
Kanske borde firas? ;) haha.
Jag är rätt så bakis idag, eller var mer i morse när jag vaknade hos Rikard. Mådde inte ett dugg bra alls. Inte nånstans, huvudet värkte jätte mycket. Illamåendet kom krypandes bara mer och mer. Det var nog tack vare att man skulle svepa dom där shotsen igår... Törsten ekade i min strupe och ju mer vatten jag drack, ju mer illamående blev jag. Ond cirkel det deär.
Men nu är jag hemma, har sovit några timmar och tagit lite piller. Ätit banan och mackor.
Ska snart tillbaka till Rikard och äta pizza. Vlev iallfall bestämt så :)

Okey, gårdagen!!
Gud va roligt jag hade det =) hade förhoppningsvis de flesta. Jag och Sofia skrattade då endel haha :D
Ska berätta mer om kvällen senare, men drar lite fort nu.
Satt mig på 1an till Slottsskogen, Sofia hoppade på den påvägen. Sen gick vi runt och letade efter vårat historia gäng som vi hittade efter en stund.
Grillade drack, spelade brännboll, spelade gitarr och sjöng. Sen kring 10 bestämde vi oss för att vi skulle dra till Kelly´s. Det var så kallt ute och alla hade inte jättevarma kläder på sig. Visst, fyllan värmer bra, men inte SÅ bra haha.
Tog väl ett bra tag innan vi kom till Kelly´s för vi fick massa förhinder påvägen dit haha. Jonas och Jacob envisades att dom skulle åka hem. Men vi fick med dom tillslut.
Inne där så var det skönt och jätte roligt :D skrattade massor och hade oss. Bra härligt gäng det där. Vi knökade ner oss 9-10 st vid ett 4 bord. Sen satt vi där och mådde bra. Drack, sjöng, pratade, skrattade, skrek.
Kul kul kul! Den 14e maj så är det Ost och vin provning på skolan + utgång efter det. FAN, det missar jag. Hemma i Dalarna 10e-18e.
Men men, skönt det också.
Nu ska jag dra, ha det
Auf Wiedersehen! <3