'lite lov i taget'


Om några dagar så kommer mamma och pappa hem. Ska man inte ljuga så måste jag säga att jag saknat dom. Man blir faktist lite om man måste ta hand om matlagningen, diskningen, tvättningen och städningen (förutom den man gör i skolan..) helt själv här hemma... eftersom alla åker iväg.
Idag når jag kollade lite extra på blommorna jag gick förbi, så såg dom inte så glada ut. VADÅ?! jag vattna dom för knappt en vecka sen.. å dom ser inte glada ut?! Så jag vattnade dom igen.
Så dammsög jag idag för första gången sen dom åkt iväg. Finemang.
I morn ska jag också vara lite social med mina kära vänner, jag Juttan, Fredrik och JImmi ska ta en käk,tur i Blge i morn ^^ typ Thai ;D där i stan, uuusch va gott jag hoppas att det ska bli!
Så skrev en viss Stockholare vid kallelse Tjabbe, att han kommer till säter ^^
Får hoppas det inte är på onsdag då, för då ska jag och Sandra dra till självaste storstaden =) haha skulle ju va lite roligt om han kommer till säter, när vi åker till stockholm ;)
Hon ska shoppa lite kläder å så, själv har jag ju inte pengar till det.... Men ska försöka hitta saker med TH <3 (A) Eller andra intressanta saker. Jag måste ju få vara liiite spenderande oeftersom det är min dag snart (A) det tkr iaf jag, anar nog att sandra kan tycka samma sak ;) men men.. får hoppas allt blir bra =)
gonatt på er <3
dagens person är:

Carolina Gynning

Byst drottning, Big-Brother vinnare, modell och programledare.
Faktist rätt gullig person tkr jag =)
Ses just nu som programledare för "I Huvudet på Gynning" som går på Tisdagar klockan 21.00 på kanal 5.