Värmland och dess heta pojkar

I maj så mötte vi Säterbor, 2 stycken fina pojkar som kom ifrån Värmland, dom var här och hälsade på hos sin mamma som tydligen bor i säter.
Pojkarna heter Patrik och Adam :)
Vi umgicks med dom en dag, det va tyvär dagen före dom skulle åka hem. Så det fick bara bli en dag med oss trevliga sätermänniskor.
Som tur så finns ju internet så det gick att komma i kontakt med dom senare :)

Och nu i mitten av Juni så kom dom tillbaka, Patrik kom först. Och som tur var, så hade jag lagt ut mitt mobil nummer på facebook så det fanns att få tag på. Och det hade Patrik sett så han hörde av sig till mig då han kom till Säter. Så vi kunde träffas :)
Och ända sen den dagen, fram tills idag/igår (Söndag) har jag umgåts med han varje dag utom en, då jag jobbade. Sen så har sällskapet ändrats hit och dit. Vi har varit själva, vi har varit med Kim, Morgan, Julia, Malin, Ryan, Thomas, Johan och flera. Alla har varit med vid olika tillfällen för vissa har jobbat eller haft annat för sig:)
Sen efter någon vecka så kom Adam upp också :) så vi har umgåtts med honom också :) Tyvär inte särskilt mycket, men man fick träffa pojken iaf ;D

Nu så har båda åkt hem till värmland igen, men kommer upp m ca 2 veckor igen ! Då är det Nostalgi i Säter :) Säters cruising.


Adam och Patrik. En gång vid sjön då vi grillade och badade :)


Patrik hjälper mig med tältet då jag ska ha fest ute i trädgården :)


Jag och Patrik var ner i Säterdalen en dag, var himla varmt så vi drog och badade vid Hundbadet, där kastade han i en bänk så vi kunde sitta i vattnet, men den flöt iväg..

Bröderna värmland är inte direkt rädda om sina cyklar, har haft sönder en del bara dom här 3 veckorna ^^


Adam och Malin, vid sjön och grillen igen :)


Mkt grilla och bada med allihopa denna sommar ! :) Precis som det ska vara..
Jag och Morgan :)


Malin och Johan har varit med en del ! :D